Professionals in NAH Scholing

  • Voor juiste begeleiding bij NAH
  • Rijk cursusaanbod op maat
  • Voor professionals
  • Betrokken docenten
  • Jarenlange ervaring
Naar Professionals in NAH

Professionals in NAH

Professionals in NAH

Professionals voor altijd

Naast regelmatige scholing hebben onze professionals veel ervaring in het begeleiden bij Niet Aangeboren Hersenletsel. Onze professionals zijn bezield om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot hersenletsel. Daarom organiseren wij informatieve bijeenkomsten voor alle medewerkers, waarbij een externe deskundige een lezing verzorgt over actuele ontwikkelingen.

Samen kennis verrijken

Om passende ondersteuning te bieden, verruimen wij onze kennis over hersenletsel constant. Meerdere keren per jaar delen wij onderling onze kennis en ervaringen. Onze breed onderlegde begeleiders werken dus niet alleen vanuit hun eigen ervaring, maar vanuit die van het hele team. Voor een krachtige begeleiding werken wij samen met revalidatiecentra en organisaties op het gebied van hersenletsel.

Contactgegevens Professionals in NAH

Postbus 23
7240 AA Lochem

Telefoon: 0573-442646
Fax: 0573-442582
www.nah.nl

NAH Scholing

Professionals in NAH biedt, naast NAH Begeleiding ook NAH Scholing diverse cursussen die gevolgd kunnen worden om kennis rondom NAH te verruimen. Klik hier om naar de officiĆ«le website van Professionals in NAH te gaan.

Blijf op de hoogte

Volg Professionals in NAH op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Niet Aangeboren Hersenletsel.

Volg ons op Facebook

CRKBO-gecertificeerd

Onze actieve houding in het waarborgen van kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat de certificering Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs is toegekend. Daarnaast voldoen we aan een belangrijke voorwaarde om BTW-vrijgesteld beroepsonderwijs te kunnen blijven verzorgen. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs van cursussen.

Bel voor meer informatie 0573-442646 of stuur een e-mail