Professionals in NAH Scholing

 • Voor juiste begeleiding bij NAH
 • Rijk cursusaanbod op maat
 • Voor professionals
 • Betrokken docenten
 • Jarenlange ervaring
Naar Professionals in NAH

NAH Scholing

NAH Scholing

Waarom een aanbod scholing?

Professionals in NAH heeft, in haar ruim 16 jarig bestaan, goed opgeleide en gekwalificeerde professionals die zelf mensen met hersenletsel begeleiden in een zo zelfstandig mogelijk bestaan, dit is altijd maatwerk op cliëntniveau. 
Wij willen juist deze deskundigheid inzetten om andere professionele dienstverleners verder te bekwamen in het zo goed mogelijk begeleiden van mensen met NAH.

Ons team van deskundige docenten begrijpt wat hersenletsel inhoudt; zij weten welke mogelijke gevolgen er kunnen optreden en wat dit in de praktijk kan betekenen. De aanwezige specialistische kennis wordt hierdoor gedeeld zodat nog meer mensen met hersenletsel (ten gevolge van onder andere CVA, herseninfarct, hersentumor of hersenbeschadiging door zuurstof tekort of ongeval), de juiste betrokken begeleiding gaan krijgen.

De organisatie werkt op het gebied van scholing landelijk en heeft verspreid over het land inzetbare docenten. Naast het aanbod van echte deskundigheid streven we naar een zo voordelig mogelijk oplossing voor uw vraag. Het aanbod wordt op uw vraag en passend binnen uw budget afgestemd: maatwerk in meerdere opzichten.

Wat is een hersenbloeding

Deskundigheidsbevordering rondom NAH

Om de juiste begeleiding te geven ligt het hart van Professionals in NAH in deskundigheid. We verbeteren onze ondersteuning continu door kennisuitwisseling en door goed te luisteren. De wens van onze cliënt is ons uitgangspunt.

Vaste docenten

Onze gemotiveerde en betrokken docenten tonen uitmuntende inzet. Deze krachtige kennisoverdracht komt ten goede aan de cliënt die u als professional begeleid.

 • Hans van Dam
  Docent - consulent hersenletsel - auteur van diverse artikelen en boeken
 • Saskia Bijtjes
  Neuro-psycholoog. Ruim 10 jaar ervaring in het scholen van medewerkers en geruime tijd werkzaam als gedragskundige
 • Marjolijn Leijdekkers
  Psycholoog in de klinische en gezondheidspsychologie. Ruim 6 jaar ervaring als ambulant begeleidster bij mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.
 • Lodewijk van der Wal
  Klinisch psycholoog/systeemtherapeut – Ruim 10 jaar leiding gegeven aan een afdeling voor mensen met NAH en zeer ernstige psychiattrische problematiek. Is als consulent verbonden aan het CCE op het snijvlak van NAH, psychiatrie en systeemproblematiek.
 • Roel Meder 
  Neuro-psycholoog. Ervaring opgedaan bij revalidatiecentrum Reade te Amsterdam en ervaring als ambulant begeleider bij mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.
 • Dorien Claessen
  Cultureel antropoloog en maatschappelijk werker. Sinds begin 2012 werkt Dorien voor Professionals in NAH. Als antropoloog deed zij onderzoek naar identiteit van jong volwassenen in Kosovo. Daarvoor werkte ze tien jaar als hulpverlener in Nederland, Guatemala en de VS. Dorien heeft tevens ervaring als ambulant begeleidster bij mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.
 • Rionne Zorn
  Neuro-psycholoog. Vooorheen docent en stagedocent afdeling Klinsiche Ontwikkelingspsychologie aan de VU. Ervaring als ambulant begeleidster bij mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel
 • Arno Prinsen
  GZ psycholoog en schrijver van bijv. Heb ik een probleem dan?. Arno werkt sinds 1992 voor mensen met NAH in diverse functies.
 • Rolf Thijssen
  Trainer communicatie en agressieregulatie.  Gespecialiseerd in de effecten van non verbale communicatie.
Lees verder
Wat is een hersenbloeding

NAH Scholing

Professionals in NAH biedt, naast NAH Begeleiding ook NAH Scholing diverse cursussen die gevolgd kunnen worden om kennis rondom NAH te verruimen. Klik hier om naar de officiële website van Professionals in NAH te gaan.

Blijf op de hoogte

Volg Professionals in NAH op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Niet Aangeboren Hersenletsel.

Volg ons op Facebook

CRKBO-gecertificeerd

Onze actieve houding in het waarborgen van kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat de certificering Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs is toegekend. Daarnaast voldoen we aan een belangrijke voorwaarde om BTW-vrijgesteld beroepsonderwijs te kunnen blijven verzorgen. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs van cursussen.

Bel voor meer informatie 0573-442646 of stuur een e-mail